Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за тая кола !?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво мислите за тая кола !?

Здравйте, та значи утре с един познат ще ходим до София да си търся Алфа 156 2.4 ЖТД ..прегледах някои обяви в нащо мобиле и се спрях на следната кола http://i.mobile.bg/[/url] .
    Какво мислите за колата ..според вас заслужава ли си парите ако вси4ко посо4ено като допълнителна информация е вярно..Ако някой имаа също така някакви съмнения нека да сподели(например километрите)..ще съм много благодарен на всеки отзовал се...

..

има някакъв проблем с линка значи става жъпрос за Алфа 156 2.4 жтд 98 година на цена 8999лв в мобиле.бг черна на цят.мерси отново..

Comment

Съдейки по ника ти - аз те съветвам да не я купуваш. 156 не е най-добрия вариант за секс.

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
        156 не е най-добрия вариант за секс.
        пробвал ли си?

шото аз имам друго инфо по въпроса
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ники,какво не ти е ясно от въпроса ми по-горе или просто искаш да покажеш колко посредствена личност си
          Надявам се че има достатъ4но сериозни хора във форума които ще ми бъдат от полза

Comment

ми ако случайно се напънеш и дадеш линк към обявата може и леко по-смислен отговор да получиш

Comment

Тази кола е удряна отзад Има разминаване между бронята и купето, може да е нищожен, ама знае ли човек.. Иначе ако е читава изглежда доста добре. Ако я тестваш, имай предвид че трябва да ускорява от 1000 до 5000 оборота без да се замисля.. ако се замисля значи има грижи с турбото. Като я запалите наблюдавай за колко време ще вдигне 90 градса, като ги вдигне, на място не трябва да ги надвишава. Провери добре отдолу за удари. Огледай колата там, където броните завръшват под калниците. Не трябва да има стърчащи крайща. Този модел има перфектна симетрия. Виж дали всичко работи.(ел.пакет, светлини и т.н.) И най-добре Бобо да я види. Това е дизел и е много скъп!!! Един елментарен датчик за високо налягане е над 300 кинта. Помпа за високо налягане 2000 лв. Да не дава господ. Виж дали тропа отпред по дупките и неравностите. Носач за тази кола струва около 200 лева. Успех

Comment

..

http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 8926242396

Това е колата

Comment

...

Възможно е да си прав изглежда че има разминаване между задната броня и купето като че ли е сменявана -по това ли съдиш че е удряна ако не, обясни ми...Мерси за отзива..

П.С Ще се свържа и с Бобо не го познавам но щом казваш че най-добре би преценил колата... И още нещо ако някой може да каже друга кола от мобилето която да си заслужава вниманието също ще ми е от полза.

Comment

ТАЗИ КОЛА от снимката е КОЧИНА!

На снимка е добре, НО НА ЖИВО е ЗЛЕ!

Съмненията са за реален километраж от 400 000км Забележки по външния вид...

Ето един приятел искаше да я купува!
                    [21:17:21] Ventsislav каза: какви са и забележките
                    [21:17:26] Kaloqn-SRT каза: на поне 400к км
                    [21:17:37] Kaloqn-SRT каза: "износена" е
                    [21:17:41] Kaloqn-SRT каза: изжулена
                    [21:17:45] Kaloqn-SRT каза: само на едни джанти
                    [21:17:49] Kaloqn-SRT каза: интериор скапан
                    [21:17:57] Kaloqn-SRT каза: двг подгряван преди да ида да я видят
                    [21:18:10] Kaloqn-SRT каза: и много много забележки
                    [21:18:40] Kaloqn-SRT каза: а от снимките се вижда че е бах тоо изруд в "изключително техническо състояние"
                    [21:18:51] Ventsislav каза: аха
                    [21:18:52] Kaloqn-SRT каза: изключително лошо се оказва в последствие...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                      пробвал ли си?

Твоята е комби и ще е ОК. Аз с моите скромни 100 килца

Любовника - да не се прави на много отворен, защото не си пуска постовете както трябва за да получи смислен отговор!

VFTI - как пък разбрахте за 400 000 км? А и за кола на малко години и много километри може и да не са толкова много.

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                        пробвал ли си?

Твоята е комби и ще е ОК. Аз с моите скромни 100 килца
                        баба ти е комби на теб
                        спорт вагон му се вика
                        мойте килца са 90
                        освен тва става и без да свалям задните седалки
                        :P

Comment

Много гъвкав тоя Търтей!

Comment

Много гъвкав тоя Търтей!
                            не аз не аз

Comment

тая кола и аз съм я гледал.... отзяд няма сериозен удар. запалих я студена и работеше добре ! Гумите не са нови както пише, като цена оня ми каза 8200 и щели сме допълнително да се разберем щото казах че от улицата сам я видял а не от обява.Даже ми каза че я намя на обява още! МОТОРА ОБАЧЕ Е ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ ВА МАСЛО !!!!!!! незнам от каде изпуска но е факт.Градусите почти не ги вдигна за 15 мин на едно място ! това е което аз забелязах а за салона не говоря щото тукмо беше от автовоза свалена и беше като кочина вътре, но като вариант салона ми харесва ! счупен е и ключа за фаровете вътре ! Тва е от мене за тая кола ! Вярно е че джантите много и помагат на тези снимки !
                              Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Working...
                              X